Yksi Tiitiween parhaista ystävistä siirsi kirjansa Taivaan Kotiin 8.7. On se niin pirun väärin, että parhaat viedään ensin. Tiitiweellä on ihan järjetön ikävä. Kerro Iskälle terveisiä, Ippe.

Tiitiweellä on jäljellä kahdeksan (8) työpäivää Kaupassa. Niiden jälkeen Tiitiween ei enää ikinä milloinkaan tarvitse astua kassan huonommalle puolelle - ainakaan teoriassa. Käytännössähän Tiitiwee hakee kassatyöhön heti ensi kuussa, mutta se nyt ei oikeastaan ole niin kovin olennaista... Toisaalta, uskokaa tai älkää, Tiitiween tulee ikävä Kauppaa. Ei oikeastaan Kauppaa, mutta työkavereita. Tuskinpa heistä yksikään tätä blogia lukemaan eksyy, mutta jos sellainen vahinko sattuisi käymään, on todettava, että te kaikki olette ihan tasan parhaita. Hulluksi niiden asiakkaiden kanssa olisi tullut ilman noin mahtavaa työyhteisöä.

Eräässä ruotsalaisessa virressä lauletaan: "Jag kom inte hit för att jag tror./ Jag kom hit för jag behöver Dig." Vapaasti käännellen siis: "En tullut tänne siksi, että uskon./ Tulin tänne siksi, että tarvitsen Sinua." (Virren nimi on persoonallisesti Jag kom inte hit för att jag tror.) Tiitiwee on pyöritellyt tuota virttä ja sen sanoja päässään nyt parin päivän ajan. Se summaa Tiitiween tunteet melko hyvin. Koskettava, kaunis virsi, ja kaiken huipuksi vielä niin totta. Halutessaan sanat, huonon käännöksen ja Tommy Körbergin esityksen voi vilkaista ja kuunnella Tiitiween LiveJournalissa.

Tällä hetkellä Tiitiweestä tuntuu siltä, että Jumalalla vain sattuu olemaan enemmän tekemistä muualla niin, ettei sitä yhtä Tiitiweetä ehdi koko aikaa hyysätä. Tiitiwee tietää, että teologisesta vinkkelistä tuo näkökulma on ihan uuvatti, mutta eipä se juuri tällä hetkellä kovinkaan paljoa lohduta. Tyhmä Tiitiwee.

Ei tästä kirjoittamisesta tänään tunnu tulevan yhtään mitään. Pienen fanficinpoikasen raapustelin, mutta senkin sellaisesta aiheesta, että lukijat ovat jokseenkin harvassa. Mutta sehän ei ole Tiitiween vika, että muut eivät ymmärrä hyvien musikaalien päälle, hmmh? Esimerkiksi B. Andersonin ja B. Ulväuksen Kristina från Duvemåla on aivan järjettömän mahtava. Nyt, kun vielä jostain löytäisi koko musikaalin CD:llä ja mielellään myös rahaa siihen. Nauttikaa - klipistä, elämästä ja kliseistä niin kauan, kuin niitä riittää.