Tiitiwee on niin innoissaan ystävänsä Kristinan vauvauutisista (enää 214 päivää!), että teki jotain vallan järjettömän kummallista. Yrittäkää olla järkyttymättä.
670830.jpg
Siitä olisi tarkoitus tulla villasukat. Laskettu aika on tammikuun puolessa välissä. Jos Tiitiwee alkaa nyt kutoa, on olemassa edes jonkinasteinen mahdollisuus saada ne jopa valmiiksi ennen Jazzin (ihanin työnimi ikuna) syntymää. Älkää pelätkö. Ei tästä silti käsityöblogia tule. Ihme, jos jaksan tehdä edes nuo vauvavillasukat valmiiksi.

Tiitiwee pitää kovasti vauvoista. Tiitiwee tahtoo vauvan. Miehestä olisi silti kuulemma jotain apua. Ainakin siinä tekovaiheessa. Uskoako tuota sitten.

Tiitiween kohdalla lastenteko ei liene ajankohtaista vielä moneen vuoteen. Sitä ennen pitäisi ainakin löytää Se Mies, käydä koulut loppuun ja ehkä mahdollisesti löytää joku työkin. Tai saada lottovoitto. Mieluiten tietty kaikki edellämainitut.

Jospa jätetään tämä spekulointi jonnekin myöhempään ajankohtaan... Tähän aikaan kuunkiertoa Tiitiwee kärsii aina (poikkeuksetta) hirmuisesta vauvakuumeesta. Yrittäkää kestää. Joudutte silti katsomaan vauvavideon. Hih. Ei aavistustakaan kenen vauva pätkässä on, mutta suloinen tuo mokoma on. :)