Nyt se sitten otti ja heittäytyi kipeäksi, Tiitiweekin. Ei sillä, että tässä mitään parempaa tekemistä olisi, ei. Eihän Tiitiweellä ole kirjoja luettavanaan, muistiinpanoja puhtaaksikirjoitettavana, käännöslauseita väänneltäviksi tai mitään muutakaan. Ärh! Kaiken huipuksi Tiitiweellä olisi huomenna rehvit (ts. treffit) Tyypin kanssa. Jos olo ei tästä iltaa kohden parane, on varmaan pakko perua. Gah.

Silti Tiitiwee murustaa opiskelupaikkaansa. <3 Ala on siitä mahtava, että (ainakin tähän mennessä) joka kerta, kun Tiitiwee on alkanut epäillä itseään (tai alaa tai alan soveltuvuutta Tiitiweelle), on tapahtunut jotain poskettoman hienoa ja/tai hauskaa, mikä on vain vahvistanut Tiitiween motivaatiota.

Mutta nyt tämä Tiitiwee suuntaa sohvannurkkaan peiton alle ja jatkaa Svinalängornan lueskelua. Poskettoman mahtava, mukaansatempaava kirja. Suomennoskin löytyy, jos jotakuta kiinnostaa. ;)

Klipissä Sjöholmia. Man borde inte sova - mutta mitä sitten, jos on pää niin täynnä räkää, ettei yksinkertaisesti pysy hereillä?