Tänään Tiitiwee luki ihanan jutun vanhempiensa luota löytämästään tuoreimmasta Kodin Kuvalehdestä. Juttu kertoo jossain susirajan takana asuvasta pariskunnasta, jonka molemmilla osapuolilla on ikää likemmäs neljä kertaa niin paljon kuin Tiitiweellä. Tällä pariskunnalla on yhdeksäntoista lasta. Lapsenlapsia on tähän mennessä siunaantunut 81. Juttu on jotenkin niin ihanasti kirjoitettu, että kaikki Tiitiween aistit nauttivat. Oli kuvia lapsista, lapsenlapsista ja vanhuksista, mustavalkoista hääkuvaa ja tilannekuvia haastattelupäivältä. Jossain vaiheessa juttua Tiitiwee pystyi kuvittelemaan, miltä vanhusten talossa tuoksuu: vahakangaspöytäliina, hiukan savuttava hormi, se yleismaailmallinen mummomainen tuoksu, ikkunan alla oleva syreenipuska,...

Jos joku teistä sattuu saamaan em. lehden näppeihinsä, kannattaa ehdottomasti uhrata pari minuuttia päivästään tuon tarinan lukemiseen. Se pelasti ehdottomasti Tiitiween muutenkin melko onnistuneen päivän. Vieläkin hymyilyttää, kun muistelee. :)

(Salaa sisällään Tiitiwee oli kateellinen ja toivoi, että joskus monen, monen vuoden päästä joku puhuisi Tiitiweestä yhtä lämpimästi, kuin pariskunnan lapset puhuivat vanhemmistaan, ja että Tiitiwee jaksaisi Annikki-mummon tapaan piikitellä puolisoaan, vaikka kremppojakin löytyy.)

- Rakastatteko toisianne?
- Ei. Me vaan ollaan, mies vastaa pilke silmäkulmassa.

Tänään Tiitiwee oli lapsenvahtina maailman parhaalle kahdeksanvuotiaalle: omalle koiralleen, joka asustelee Tiitiween vanhempien luona. Vanhaa herraa ei oikein huvittanut, kun Tiitiwee raahasi Hänen Karvaisuutensa lenkille sateeseen. Siispä herra Haukku käveli tiiviisti Tiitiween vierellä, pysytellen mahdollisimman paljon sateenvarjon alla. Parin kilometrin jälkeen eläimellisempi kävelijöistä vilkaisi toista, ja jos koiralla voi olla karvaisella naamallaan ilkikurisen onnellinen virnistys, tuota parempaa kuvaa siitä ei voi saada. Karvakasa on niin kovin rakas Tiitiweelle...

Körbergin Tommy oli mennä pamauttanut naimisiin viime viikonloppuna konsultoimatta faniaan (ts. Tiitiweetä) asiasta. Herra Körberg menetti kovaan ääneen ilmoille kajahtaneen riemunkiljahduksen, joka säikäytti ainakin puolen kerrostaloa. Onneksi meillä on Aftonbladet kertomassa charmikkaiden ruåtsalaisten tempauksista. (Linkki ja linkki.)

Lisäksi Tiitiwee katsoo mainitsemisen arvoiseksi Helen Sjöholmin loppusuoralla olevan raskauden. Netissä liikkuu erilaisia päivämääriä lasketulle ajalle, mutta tämän kuun puolella nuo kaikki tuntuvat olevan. Siispä Tiitiwee kurkkii noin tunnin välein foorumia, puolivirallista sivustoa ja iltapäivänettilehtiä (Aftobladetia ja Expresseniä etunenässä).

Kaksi työpäivää jäljellä. 13 tuntia ja 45 minuuttia. Ei Tiitiwee silti laske.

Sen kunniaksi klippiin Heleniä ja Tommyä, jotka olisivat niin julmetun söpö pari, ettei mitään rajaa, mutta kurjakkeet ovat kuitenkin tahoillaan naimisissa. (Sehän ei silti ole este, vaan hidaste...)