Tänään ihmettelimme ruotsin sanojen painotuksia. Mielenkiintoisimpia (huom. ironia) olivat yhdyssanat, kuten 'grundskollärarutbildningen' (ts. grund - skol - lä - rar - ut - bild - ning - en), 'läkemedelsbiverkningskomittén'  ( - ke - me - dels - bi - verk - nings - kom - mit - tén) ja tietty vanha kunnon 'acetosalicylsyra' (a - ce - tol - sa - li - cyl - sy - ra). Nyt kun Tiitiwee vielä oppisi ottamaan fonetiikan tunnit hieman rennommin. Tiitiwee on nimittäin onnistunut nappaamaan itselleen erittäin ärsyttävän tavan tehdä keskittyessään liikaa juuri ne virheet, joista luennoitsijat varoittavat. Ei, Tiitiwee ei oikeasti puhu englantia niin kamalalla korostuksella. Eikä ruotsiakaan.

Suullisen ilmaisun jälkeen Tiitiwee mönki monen muun kanssa peruskielioppitenttiin, joka meni vähän sinnepäin. Luultavasti läpi kuitenkin, se tässä kai tärkeintä on. Vai?

Tämän illan Tiitiwee ottaa juuri alkaneen perioditauon kunniaksi lunkisti. Suunnitelmissa on limpparia, irtokarkkeja, Snabba cash, sohva ja telkkari. Aika hyvä yhdistelmä, vaikka Tiitiwee itse sanookin. (Pakko se on itse sanoa, kun kukaan muu ei kai saisi suutaan auki. :D) Huomenna treffiyritys #2 Tyypin kanssa. Toivotaan parasta. Pitää muistaa pyytää sponsorilta (Äitiweeltä) hieman suurempia mainoksia jääkaapin oveen... (Puolustuksekseen Tiitiwee tahtoo todeta tässä kuussa tulleen kaikkia yllättäviä menoeriä. Kotivakuutus näistä suurimpana. Nih.)

Klippi on niin ihanan kliseistä (Tiitiwee pahoittelee, mutta on niin laiska, ettei jaksa hakea väkästä s-kirjaimen päälle. Live with it.) kasariysärijotain, ettei sitä voi olla tänne mätkäisemättä. :D