Tiitiwee kuunteli tänään(kin) Tommy Körbergin mahtavaista tulkintaa Ron Sexsmithin kipaleesta God Loves Everyone. Vasta nyt Tiitiwee alkoi kiinnittää huomiota sanoihin. Ei pärkkele! :O Tommy-muru tarvitsee potkun pehvalleen. Ja pian. Uskonnollista tekstiä ja "keskiaikaisia asenteita" (näin Ateistiexän mukaan) luvassa, you have been warned.

God loves everyone
Like a mother loves her son
No strings at all
Unconditional
Never one to judge
Would never hold a grudge
'Bout what's been done
God loves everyone

Tähän asti ei mitään huomautettavaa. Nättiä tekstiä. :] "Katsokaa, kuinka suurta rakkautta Isä on meille osoittanut: me olemme saaneet Jumalan lapsen nimen, ja hänen lapsiaan me myös olemme." (1. Joh. 3:1)

There are no gates in heaven
Everyone gets in
Queer or straight
Souls of every faith
Hell is in our minds
Hell is in this life
But when it's gone
God takes everyone

"Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät." (1. Kor. 6:9-10)

"Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani." (Joh. 14:6)

Its love is like a womb
It's like the air from room to room
It surrounds us all
The living and the dead
May we never lose the thread
That bound us all

"Its"? Viittaako sanoittaja Jumalaan sanalla "se"? :O Muuten taasen nättiä tekstiä, ei valituksen sijaa.

The killer in his cell
The atheist as well
The pure of heart
And the wild at heart
Are all worthy of its grace
It's written in the face
Of everyone
God loves everyone

"Kristuksen veressä meillä on lunastus, rikkomustemme anteeksianto." (Ef. 1:7)

There's no need to be saved
No need to be afraid
Cause when it's done
God takes everyone

"-- tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: 'Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä.  Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa --" (Ilm. 14:9-11)

God loves everyone

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen. Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita, mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei uskonut Jumalan ainoaan Poikaan." (Joh. 3:16-18)