Tänään Tiitiwee on kuunnellut, lukenut, elänyt ja hengittänyt Les Misérablesia. Aivan mahtava päivä siis, ei ollenkaan kurja. (Aika huono, vaikka itse sanonkin.)

Huomenna toistaiseksi viimeinen työpäivä kassan huonommalla puolella. Toisaalta Tiitiwee on onnesta soikea, toisaalta hiukan pelottaa. Vaikka työ ei mitään herkkua olekaan, on siinä ollut omat hyvät hetkensä. Työkavereita tulee iku, samoin tiettyjä vakioasiakkaita.

Edellämainituista syistä Tiitiwee on metsästänyt YouTubesta sopivaista klippia Victor Hugon teoksen mahtavan musikaaliversion yhdestä huippukohdasta, ensimmäisen näytöksen lopussa olevasta One Day More -kappaleesta. Aluksi Tiitiwee kärsi runsaudenpulasta, mutta huomasi nopeasti, että määrä ei korvaa laatua. Vaikka Tiitiween suosikki on (aina ollut ja on edelleenkin) kymmenvuotisjuhlakonsertin miehityksen esittämä, saatte katseltavaksenne klipin Hello Mr. Producer! -konsertista.

Miksikö? Koska tässä klipissä Colm Wilkinson (Valjean) näyttää jokseenkin ruokottomalta, Michael Ball (Marius) tekee pienen virheen, Lea Salonga (Eponine) on mahtava, Hal Fowler (Enjolras) on kertakaikkisen kamala ja Philip Quast (Javert) on maailman seksikkäin ja paras puritaanipoliisi. (Lisäksi ihan lopussa Quastin viereen ilmestyvä Fantine (Ruthie Henshall?) on yksinkertaisesti pelottava. :D)