Eilen Tiitiwee "pääsi" imuroimaan kassoja neljäksi tunniksi. Ei paljoa ollut nälkä, kun kahdeksan kassan jälkeen pääsi tauolle ja tiesi, että toiset kahdeksan odottavat kaikessa saastassaan... Kunnialla siitäkin sitten selvittiin loppuviimeksi, ja Pikkupomo oli tyytyväinen. TJ7, tuplabonukset ja Jazzit. Eipä tule tylsää.

Tänään menulla Eldoradon kasvisnuudeleita ft. pakasteherneitä, jälkiruuaksi/välipalaksi raejuustoa ja ananasmurskaa. (Se on hyvää.)

Kristina från Duvemålasta ja Ison Kaupungin tuloksista ei ole vielä kuulunut mitään. Kirottua. Serkkulikka pääsi ensiyrittämällä Turun yliopistoon lukemaan englannin kääntämistä ja tulkkausta. Isosti onnea, Jooseppiseni. ;>

Kristinoista puheenollen, Tiitiween Kristina-kaveri kävi ihmettelemässä Möykkyään tänään ultrassa. Komiasti oli kuulemma kasvanut, eikä yhtään ujostellut, vaan heitteli kuperkeikkoja ja sai muitakin sekokohtauksia tulevän äireen riemuksi. Kätilö oli heittänyt jonkin pienen vitsin siitä, miten raskausviikko 13 tuli täyteen perjantaina 13. päivä. Kristinaa oli huvittanut, Tiitiwee olisi luultavasti tämmännyt kätilötätiä. Niin sitä ihmiset ovat erilaisia...

Tuli tuossa aiemmin tänään puhetta vauvojen työnimistä. Kristinan vauvalla niitä on enemmän kuin tarpeeksi: Jazz, Möykky, Juniori, Myy, Heppuli jne. Rakkaalla lapsella etc.

Jeps, kaipa sitä Tiitiwee lähtee suihkuun ja keittelemään nuudeleita, jotta jaksaa hymyillä nätisti asiakkaille, kysellä bonuskortteja, kerjätä henkilöllisyystodistuksia ja tyrkyttää keräilymerkkejä. TJ7.

Ja ihan vain Körbergin herralle tiedoksi: olisi hirmu kiva, jos voisit nuorentua 30 vuotta. Tackar.