Tiitiwee meni sitten toteuttamaan eilisen uhkauksenpoikasensa ja tilasi tänään Kristina från Duvemålan CDON.comista. Amazonissa pyysivät halvimmasta versiosta 47 dollaria (USD tietty). CDONista löytyi alle kolmellakymmenellä eurolla postikuluineen kaikkineen. Nyt pitäisi viikon verran jaksaa odotella, ennen kuin paketti mötkähtää postiluukusta.

Huomenna Tiitiwee mätkäisee Kaukaiseen Kaupunkiin asunnonhakupaperit matkaan. Ison Kaupungin tulokset tulevat ensi viikon tiistaina, joten siihen mennessä, kun tieto asunnosta Kaukaisessa Kaupungissa tulee, Tiitiwee tietää heti, ottaako sitä (ja opiskelupaikkaa) vastaan. Tiitiwee elättelee edelleen toivoa pääsystä Isoon Kaupunkiin, vaikka asunnon löytäminen tuleekin olemaan maanpäällinen helvetti. Toisaalta kaipa sitä voisi tiukassa tapauksessa muutaman päivän kulkea vaikka junalla... Katsotaan, katsotaan.

Ei jotenkin jaksa käsittää, että tämä(kin) kesä on näin pitkällä. Tätä menoa Kristina pullauttaa pikkuisensa ihan justiinsapian. Tiitiwee-kummitäti odottaa jo kovasti tietoa, ostaako vaaleansinisiä vai -punaisia vaatekappaleita. Villasukkaprojektikin edistyy ihan kivasti: toinen sukka on jo valmiina. Hiljaa hyvä tulee...

Ei möhköläinen noita jäljelläolevia työvuoroja. Pitkiä päiviä ja asiakkaistakaan tuskin tulee pulaa nyt, kun Jazzit alkavat ja viikonloppuna on vielä tuplikset. Sitten kun Tiitiwee vielä tosiaan laskee minuutteja siihen, että pääsee palauttamaan kellokortin... Seuraavat kahdeksan päivää tulevat kestämään apaut vuosituhannen. (Tuo äskeinen virke on yhtä älykäs kuin vanha kunnon: "Jos Aleksis Kivi eläisi, hän pyörisi haudassaan:")

Tiitiwee odottaa ihan innoissaan opintojen alkamista, vaikka toisaalta onkin vallan kauhuissaan, ettei osaa tarpeeksi. Tiitiweellä on varmaan jotenkin klassinen luulo yliopisto-opiskelusta: kaikki muut osaavat jo valmiiksi kaiken, kun Tiitiwee jumittaa ihan basic-jutuissa. Sivuainejuttuja Tiitiwee on yrittänyt tässä miettiä ilman sen kummempaa menestystä. Päätöksen tekeminen taitaa jäädä ensi kevääseen, ja Tiitiwee keskittyy nyt  haalimaan mahdollisimman paljon perus- ja aineopintoja. Jotain kertonee silti sekin, ettei Tiitiwee ole edes katsonut Ison Kaupungin opinto-opasta, mutta Kaukaisen Kaupungin version osataan pian ulkoa. Englantia Tiitiwee on vähän ajatellut, sen sentään Tiitiweekin hallitsee. (Tiitiweellähän on pitkän englannin laudatur, kun B-svenskasta löytyy pelkkä eximia, ja ruotsia tässä ollaan lähdössä lukemaan...) Toisaalta svenska+Deutsch-kombolla voisi saada helpommin töitä. Ehkä. Mahdollisesti. Emmäätiärä.

Tiitiwee on ihan koukussa Körbergin Tommyyn. Taas. Ehkä tuo Kristina från Duvemåla hieman helpottaa, siinä kun tuo ärsyttävän karismantti herra ei ole mukana. Mutta ihan tosissaan, han är en verkligt snitsig man, och han sjunger som en djävel. (Tuossakin näkyy olevan virhe. Piruvie. Olisi pitänyt jäädä ihan suosiolla ammattikorkeasaareen.)

Voisi sitä huonomminkin olla. Jag lever ändå.