Älkää vielä riemuitko, Tiitiwee elää edelleen. Tiitiweellä on vain pirunmoinen kiire muuttaessa, pakatessa, lastenvahtiessa (siis Tiitiwee vahtii lapsia, ei päinvastoin) ja uutta asuntoa epätoivoisesti metsästäessä.

Seuraavat asiat ärsyttävät Tiitiweetä kovasti tänään:
- Isosta Kaupungista ei vieläkään ole löytynyt asuntoa.
- ruåtsalaiset tekevät niin pirun paljon parempia elokuvia kuin suamalaiset
- vanhempien luo muuttaminen, kunnes asunto Isosta Kaupungista löytyy

Ehkä tämä tästä kaiketi helpottaa piakkoin Tiitiweellekin. Muussa tapauksessa Tiitiween päänuppi sanoo poks, ja sitten kenelläkään ei ole kivaa.

Vauvauutisia olisi pitänyt päivitellä... Kristinan möykkiäinen eli Kummimuksu #2 onkin oikeastaan Kummipoika #1. Helen Sjöholm pyöräytti myöskin pojan. Paljon poikavauvoja. Ei Tiitiwee valita silti. Poikavauvat ovat hauskoja.

Eilen Tiitiwee katsasti Mankellin Wallander: Kylähullu -rainan. (Mankells Wallander: Byfåne) Pahiksentapaista esitti ah-niin-ihana Anders Ekborg. Kyllähän Tiitiwee tiesi, että mies laulaa osaa ja näytelläkin hieman, mutta että noin julmetun hyvin? Wow. Rainasta jäi mieleen erityisen hyvin yksi repliikki ja yksi käyttökelpoinen ilmaisu. Oikeastaan ei yhtään repliikkiä, mutta kaksi käyttökelpoista ilmaisua. I alla fall... Ensimmäinen on "vara rackare i sängen", olla peto sängyssä (mitä, käyttökelpoinenhan tuo on!), toinen puolestaan "Helvete. Fan också.". (Sitä ei käännetä, koska Tiitiwee ei kiroa suomeksi.) Suosittelen kaikille, joilla on pari tuntia ja euroa ylimääräistä.

cap001-1.jpg


Nyt Tiitiwee suuntaa takaisin pakkaamaan ja siivoamaan. Pitäkää itsenne ihmisinä. Klipissä Andersia, tietty.