Lievien tietoteknisten vaikeuksien ratkettua saatte Tiitiween taas kiusaksenne kera uuden tietokoneen. (Windows Vista on ihan hassu, näin ohimennen mainittuna.) Nyt, kun melkein kaikki roina on saatu läppärivainaalta raahattua uudelle hienolle pöytäkoneelle, voisi kai jotain kirjoitellakin.

Mutta mitä sitä sitten pitäisi kirjoittaa? Tiitiwee ei ole tehnyt mitään mainitsemisen arvoista (uuden tietokoneen asentamista lukuunottamatta, mutta ei se nyt kokonaisen merkinnän arvoista ole). Ajankohtaisista aiheistakaan Tiitiwee ei saa oikein mitään revittyä.

Kaverin poika täytti eilen vuoden. Ihan kokonaisen vuoden! Tiitiwee ei laisinkaan ymmärrä, miten tämä on mahdollista, sillä juuri äskenhän sitä oltiin ristiäisissä. Täysin hullua. Silloin, kun Tiitiwee oli nuori, aika kulki paljon hitaammin. Paaaaaaaaaaljon hitaammin. Isosti onnea isolle Eeli-pojalle siitäkin huolimatta vielä kertaalleen.

Tiitiwee on päättänyt, että ruåtsalainen musiikki on paljon parempaa kuin suomalainen. Ihan vain hiukkasen yleistäen. ;) Mitään perusteita Tiitiwee ei tietenkään aio esittää. Makuasioista toki voi kiistellä, mutta tämä on Tiitiween mielipide. </conversation> Sen kunniaksi Ola Saloa ja Körbergin Tommyä videoklippiin. (Tiitiwee tykkää. <3)