Niiden voimalla Tiitiwee(kin) jaksaa päntätä. Ainakin jos pänttäämiseksi lasketaan mesettäminen ja blogien stalkkaaminen. *ysk* Mutta minkäs teet? R. W. Emerson oli niin kuolettavan tylsä (ja ihan hullu; mitä hittoa se höpinä one's inner lightista ja the Over-Soulista on?!)

Huomenna tämä laiskottelu tosin kostautuu. Aamukahdeksasta eteenpäin kieliopin teoriaa, sitten pari hyppytuntia, joiden jälkeen Ruotsin kulttuuria kirjallisuuden valossa. Pari hyppytuntia lisää, sitten American Literaturen tutorial. Lisää tappotylsää Emersonia, piruvie. Tänään olisi tarkoitus katsella Andrén sekoiluja Neloselta, lukaista nuo AmLitin tekstit ja mahdollisesti katsella vähän noita tillägsord-listoja torstain tenttiä silmälläpitäen.

Tiitiwee höpötteli tänään illalla melko pitkään Tyypin kanssa mesessä. Perjantai-iltana olisi tarkoitus yrittää treffailla uudestaan. Aika myöhäksi menee, mutta eipä tuo mitään. Kai. Enemmän Tiitiweetä huolestuttaa kiitettävän tiukoilla oleva budjetti... Noh, kaipa sieltä yhden parinkympin ravintolareissun voi nipistää. Jos Tiitiwee pelaisi korttinsa oikein, Tyyppi saattaisi jopa tarjota, mutta ei se olisi reilua. Kyseessä kuitenkin ovat ensimmäiset treffit ja sitä rataa. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin ihan lupaavalta. Jos juttu luistaa ja kemiat pelaavat naamakkainkin, ei siitä ikäerostakaan pitäisi mitään haittaa olla. (Tiitiween Äiskän vanhemmilla oli yhdeksän vuotta ikäeroa, samaten on Tiitiween tädillä ja tämän miehellä.)

Yliopistolla oli taas monen monta vauvaa. Melko julmaa, tycker Tiitiwee. Elämä on, mutta silti. Ei vauvakuumeisia sinkkuihmisiä saa noin kiusata. Mur. Kristinan teorian mukaan Tiitiwee metsästää vanhempia miehiä vain siksi, että heidät on helpompi ahdistaa kaulimen ja alttarin väliin. :D No comments.

Klipissä ihanaihanaihana kikkarapää, Josh Groban. <3